Norsk telefonnummer:
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Kontakt oss
Spesialtilbud - Produkt Best pris
Spesialtilbud - Produkt
Best pris

Spesialtilbud Cialis Original
Kjøp nå
Total mengde NOK 0.00
Din bestilling 0 Varer
Total mengde
NOK 0.00
Din bestilling
0 items

Kasse

Om oss

Å handle fra e-butikker på nett er en mulighet som kontinuerlig vokser i popularitet. Dette skyldes nok både at hverdagen til de fleste nordmenn er så travel at alt som kan gjøre den enklere ønskes velkommen. I tillegg er det mange som verdsetter å kunne verne om privatlivet sitt. Mange oppfatter det som direkte ubekvemt å skulle dra til et fysisk apotekutsalg, der man føler at alle stirrer på en og følger med på hva man handler inn. Impotens kan gå på selvtilliten løs, og er ingen utfordring man ønsker å stille allment til skue. Det kan derfor oppleves som tryggere, mer privat og bekvemt å handle slike hjelpemidler online.

Apotekonline24.com er et nettbasert apotek. Med det menes at vi ikke har fysiske utsalgssteder. Som kunde hos oss må du legge inn en bestilling på nettsiden vår. I neste trinn effektuerer og sender vi ordren din til den leveringsadressen du har oppgitt.

Vi er eksperter på produkter til individer som erfarer erektil dysfunksjon. I våre butikkhyller finner du et solid utvalg av originale og generiske gledespiller.

Vi tilbyr også hjelp til damer som ønsker å gjenopplive sexlivet. Inne på siden vår vil du også finne info om hver enkelt vare og hvilke doseringer de er tilgjengelige i.

Dette tilbyr vi

Vi videreforhandler en rekke rekke anerkjente preparater på markedet, inkludert kjente varemerker og generiske varianter. Begrepet generisk betyr at det er en kopi av originalen, men ikke at det er dårligere. Dette er også produkter av høy kvalitet, produsert etter strenge regler og krav. Det som skjer, er at bedriften bak en ny medisin eller preparat kun har enerett på virkestoffene i en gitt periode. Deretter kan andre benytte seg av samme oppskrift, og lage sin egen utgave. De må bare gi deg et annet navn.

Hos apotekonline24.com har vi sørget for at du kan lese utfyllende produktbeskrivelser. Det vil si at du får vite hvem som står bak det innovative middelet, hvordan det fungerer, aktuelle doseringer og hvilken virkning det har. Vi forteller også om mulige bieffekter, og hvordan det anbefales at du forholder deg til disse. Liker du ikke tanken på å svelge piller, har vi også potensmidler i flytende utgave.

Vår forretningsvisjon

Vår forretningsidé er å gjøre det lett og trygt for deg å gå til innkjøp av de potensmidlene du trenger. Ved å nyttiggjøre deg av våre tjenester, slipper du å bestille time hos doktoren, ta deg fri fra jobb eller andre forpliktelser for å møte opp til timen og deretter legge turen innom apoteket der det kjennes som alle kan se hva legger i kurven.

Alle fortjener å nyte sengeleken uten forstyrrende elementer. Vi streber etter å tilrettelegge for at du skal gjenvinne selvfølelsen og troen på deg selv mellom laknene. Derfor selger vi produkter av utmerket kvalitet fra anerkjente leverandører, slik at du sikkert og hendig kan få den bistanden du har krav på.

Derfor bør du velge oss

Vi har ikke bare et stort sortiment, men vi har også svært lave utsalgspriser. Da sparer du både tid og penger når du handler hos oss.

Det finnes enda en fordel ved å bruke apotekonline24.com, og det er at vi tilbyr deg fullstendig diskresjon. Du må ikke kaste bort tid på å ringe og legge ut til kontordamen lange og ydmykende historier om hvorfor du trenger legetime, ei heller må du møte opp til legetimen og fortelle hva du strever med. Dermed slipper du også å sette av tid til den irriterende turen innom apoteket der andre tilskuere kan se hvor du kommer til kort.

Rimelige priser, full diskresjon, en behagelig og moderne måte å handle på, rikt sortiment, komplette produktbeskrivelser – hva mer kan vi tilby? Vi har også rask levering og gode betalingsmetoder. Alt er altså lagt til rette for en hyggelig handel. Hold deg oppdatert ved å abonnere på vårt nyhetsbrev der vi tar opp spennende emner.

Vi ser frem til å motta bestillingen din!